15 februari 2019


VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxFactories of the Future bekroond op indumation.be

Vorige week werd op de openingsdag van indumation.be te Kortrijk de Factory of the Future Awards uitgereikt. Maar liefst tien nieuwe bedrijven traden toe tot de selecte club. Motion Control was er bij en maakte een verslag en video. Verder in dit online magazine hebben we ook aandacht voor de Technische Universitaire Alliantie voor economische transformatie in West-Vlaanderen.

Dieter Devriendt
bladmanager

FACTORIES OF THE FUTURE SPREIDEN VLEUGELS UIT

Tijdens de vijfde editie van de Factory of the Future Awards - voor de gelegenheid in de Kortrijkse Xpo - kregen tien bedrijven de Factory of the Future Award uit handen van minister-president Geert Bourgeois.
Lees meer

Bekijk hier de video

HET GEHEEL IS MEER DAN DE SOM VAN DE PARTNERS

Sinds enkele jaren stimuleert de 'Technische Universitaire Alliantie voor economische transformatie in West-Vlaanderen' (TUA West) de samenwerking tussen de Associaties KU Leuven en Ugent.
Volledig artikel lezen

PAC TERMINAL

160pxParker Hannifin lanceerde de PAC Terminal (PT), een 'thin client Human Machine Interface' (HMI) die naadloos moet samenwerken met de Parker Automation Controller (PAC), de alles-in-één-oplossing die de functionaliteit van de PLC, HMI en motion control- combineert tot één apparaat.
Lees meer

FLANDERS MAKE WIL SLIMME FABRIEKEN

Flanders Make heeft het nieuwe initiatief Smart Factory opgericht voor bedrijven in de Benelux. Dit initiatief moet bedrijven transformeren naar slimme, digitale fabrieken.
Lees meer

VIL-PROJECT 'AR - VR TRAINING FOR LOGISTICS'

Augmented en Virtual Reality (AR en VR) zijn in de bedrijfswereld en in het bijzonder in de logistieke sector vrijwel onbekend. Toch kan deze technologie interessante toepassingen bieden, met name bij de training van logistieke medewerkers.
Lees meer

ROCKWELL NEEMT EMULATE3D OVER

Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK) heeft Emulate3D overgenomen, een ontwikkelaar van engineeringsoftware voor de digitale simulatie en emulatie van industriële automatiseringssystemen.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Factories of the Future bekroond op indumation.be

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be