15 maart 2019


VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVooruitblikken én een blik achter de schermen

In deze online editie van het vakblad Motion Control kijken we uit naar de beurs Machineering, die plaatsvindt eind maart in Brussels Expo. Daarnaast gaat volgende week ook de Agoria Factory of the Future Roadshow van start… er zijn nog enkele plaatsen open daarvoor. Last but not least kijken we ook binnen bij het Belgische LASE dat wereldwijd montage- en productiesystemen levert.

Dieter Devriendt
bladmanager

BELGISCHE MACHINEBOUWER WERELDSPELER IN AUTOMOBIELINDUSTRIE

LASE uit het Limburgse Herk-de-Stad ontwerpt en fabriceert montagesystemen en hele productielijnen voor de wereldwijde automobielindustrie. De machinebouwer is momenteel in volle expansie, met dit jaar een omzetstijging van 20%, en ziet die groei de komende jaren alleen maar toenemen.
Volledig artikel lezen

MACHINEERING 2019: EEN TOTAALBEURS

Nog een klein beetje wachten en dan is het zover: de eerste Machineering-beurs gaat van start. Organisator Invent Media liet MTMS-Machineering de laatste jaren steeds meer evolueren richting een totaalbeurs waar de klassieke bewerkingstechnologieën zoals plaatbewerking en verspaning nog altijd volop aan bod komen, maar waar ook de stadia daarvoor en daarna ruim aandacht krijgen.
Volledig artikel lezen

ROADSHOW LANGSHEEN FACTORIES OF THE FUTURE

Ons land telt sinds februari alweer tien nieuwe Factories of the Future. Dat brengt de teller na vijf jaar op dertig. Benieuwd hoe zo'n fabriek er vanbinnen uitziet? Deze roadshow is uw kans om ter plaatse de aanpak van de awardwinnaars te bekijken, met hen in dialoog te gaan en uw eigen uitdagingen te toetsen aan hun ervaring.
Lees meer

POWER IN NIEUWE DIMENSIES

160pxDe borstelloze DC-servomotoren Faulhaber BXT bieden koppels van max. 134 mN·m, binnen diameters van 22 mm, 32 mm en 42 mm. De verhouding van koppel ten opzichte van inbouwruimte en gewicht is veel beter dan gebruikelijk op de markt.
Lees meer

GEFRAN : UW PARTNER IN METEN, BEHEREN EN AANSTUREN VAN UW INDUSTRIËLE PRODUCTIEPROCESSEN

160pxVandaag is Gefran een belangrijke speler op gebied van ontwikkeling en productie van elektronische oplossingen voor industriële toepassingen en machinebouw.De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd vanaf het ontwerp, tot de selectie van grondstoffen en de hoogtechnologische afwerking.
Volledig artikel lezen

WINNAARS VLAAMSE STEM-OLYMPIADE

Dylan Lejeune van het GO! Atheneum Zottegem en Laurens Ledeganck van de school KOGEKA 3 in Geel hebben de finale van de negende editie van de Vlaamse STEM-Olympiade gewonnen.
Lees meer

BELGISCHE SOLAR TEAM MAAKT NIEUWE HOOFDSPONSOR BEKEND

Het voormalige Punch Powertrain Solar Team, dat in oktober nog de eerste plaats behaalde tijdens de Carrera Solar Atacama in Chili, gaat vanaf heden verder als het Agoria Solar Team.
Lees meer

AGORIA: "GOED EVENWICHTIG LOONAKKOORD"

Agoria, de federatie van de technologische sector, is tevreden met een "goed evenwichtig akkoord". Dat zegt topman Marc Lambotte eind februari in een reactie op het ontwerp van loonakkoord.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Vooruitblikken én een blik achter de schermen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be