26 april 2019


VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxNog veel zwakke punten in databeveiliging
IoT en digitalisering… allemaal goed en wel, maar de cyberveiligheid is toch wel een precair punt. In deze online editie van het vakblad Motion Control leest u er alles over. Beschermen is de boodschap.

Dieter Devriendt
bladmanager

MENS IS ZWAKSTE SCHAKEL IN CYBERSECURITY

Cyberveiligheid gaat veel verder dan de installatie van een standaardvirusscanner met bijbehorende firewall. De zwakke schakel in de beveiliging blijkt quasi altijd de menselijke factor te zijn.
Volledig artikel lezen

TOT 40% KOSTEN BESPAREN MET RPA

Uit onderzoek in Europa en de VS door The Boston Consulting Group (BCG) blijkt dat het potentieel van het invoeren van Robotic Process Automation (RPA) in bedrijven geraamd wordt op zo'n 900 miljard euro, onder meer door een daling van 40% van bedrijfskosten.
Lees meer

KLEINSTE SHOT BOLT OOIT

160pxMagnet Schultz is onbetwist leider op het vlak van precisie solenoĂ¯des, inclusief de zogenaamde shot bolts. Als reactie op de trend naar miniaturisatie, ontwikkelde het bedrijf haar allerkleinste elektromagnetische shot bolt ooit.
Lees meer

FM EN SMITZH ONDERTEKENEN INTENTIEVERKLARING

De maakindustrie is een sterke motor van de economie in Vlaanderen en Nederland. De sector staat echter voor de grote uitdaging om zijn productie te digitaliseren en zo de wereldwijde concurrentie de baas te blijven.
Lees meer

SUCCES VOOR FAULHABER IN WEDSTRIJD 'FABRIEK VAN HET JAAR'

In de Duitse wedstrijd 'Fabriek van het jaar' won Dr. Fritz Faulhaber GmbH & Co. KG de hoofdprijs in de categorie 'Excellente productie van kleine series' voor 2018.
Lees meer

HOE DE JUISTE BAND VOOR DE JUISTE BESTELWAGEN KIEZEN?

De rolweerstand van een autoband moet beperkt blijven om de brandstofzuinigheid van het voertuig niet te benadelen. Anderzijds moeten die banden - naast grip- en slijtvastheid op zowel droog als nat wegdek - voldoende rijcomfort en remvermogen demonstreren.
Volledig artikel lezen

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Nog veel zwakke punten in databeveiliging

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be