19 juni 2019


VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxNu uw bedrijf beschermen tegen cyberaanvallen

Waarschuwen voor cyberaanvallen leek lang een roep in het ijle, een ver-van-mijn-bed-show. Het werd echter vorige week pijnlijk duidelijk met de aanval op Asco dat integrale dataveiligheid nog steeds te wensen overlaat. U leest er hier alles over. Daarnaast staan we in deze online editie van Motion Control stil bij een benchmarkonderzoek dat de kenmerken van de leidende machinebouwers op digitaal vlak blootlegt.

Dieter Devriendt
bladmanager

Verder in dit online magazine ook:

Vision, Robotics & Motion groeit verder

Nood aan internetinstallateurs

Faulhaber magazine 1/2019 is er

Elma opgenomen in Hydac-groep

Hoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

BESCHERM UW BEDRIJF TEGEN CYBERAANVALLEN EN DOE HET NU!

In een eerdere editie van ons magazine wezen we in deze rubriek al op de dringende nood aan meer bewustwording en -making rond cybercrime. Enkele recente voorvallen bewijzen dat het geen holle woorden waren.
Volledig artikel lezen

BENCHMARKONDERZOEK ONTHULT KENMERKEN LEADERS

Hoe ver staan de machinebouwers met hun digitale transformatie? Hoe snel zijn ze om nieuwe technologie├źn te gebruiken? Deze en nog veel meer vragen trachtte Siemens Industry Software te beantwoorden aan de hand van een recent benchmarkonderzoek bij Belgische machinebouwers.
Volledig artikel lezen

VISION, ROBOTICS & MOTION GROEIT VERDER

Zo'n 30% meer professionals trokken dit jaar naar het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven voor de 18e editie van Vision, Robotics en Motion. Waar de robot vroeger voornamelijk binnen (grote) productieomgevingen werd ingezet, worden er tegenwoordig steeds meer toegankelijke toepassingen ontwikkeld voor MKB's.
Lees meer

NOOD AAN INTERNETINSTALLATEURS

Hogeschool PXL en bedrijven slaan handen in elkaar voor nieuwe opleiding Internet of Things Tegen 2020 zullen wereldwijd meer dan 20 miljard apparaten via het internet met elkaar verbonden zijn.
Lees meer

MOTION, HET MAGAZINE MET DRIVE

De nieuwste uitgave van motion is er, het magazine met drive van Faulhaber - met fascinerende verhalen over aandrijfsystemen in de praktijk en nieuws uit de sector.
Lees meer

ELMA OPGENOMEN IN HYDAC-GROEP

HYDAC B.V., marktleider in hydraulische componenten en systemen, verwerft de aandelen van Elma B.V. en Elro Srl en wort hiermee de nieuwe eigenaar van beide bedrijven.
Lees meer

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Nu uw bedrijf beschermen tegen cyberaanvallen

Is uw data integraal beveiligd?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be