3 januari 2018

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Beste lezer,
Industrie 4.0 is al een tijdje het buzzword. Met de beschrijving van het project Operator-info toont Motion Control u wat I4.0 concreet kan betekenen voor een bedrijf. Ontdek het hier

Customizen op het ritme en de kost van massaproductie

Wat kan Industrie 4.0 betekenen voor mijn bedrijf? In het kader van project Operator-info deden verschillende partners onderzoek naar naar technologieën om productie-info tot bij de operator te krijgen.
Lees meer

Uitreiking Factory of the Future Awards 2018

Industrie 4.0 wordt ook in België realiteit. Bent u benieuwd welke productiebedrijven vandaag al het voortouw nemen? Met welke visie zij de toekomst tegemoet treden? Hoe ze die visie naar een concreet transformatietraject vertalen en welke resultaten dat oplevert? Kom dan op 6 februari 2018 naar de uitreiking van de Factory of the Future Awards.
Lees meer

Picanol zoekt Quality Engineer

Quality Engineer / Ieper / België
Functieomschrijving
- Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het selecteren, beoordelen en evalueren van leveranciers (intern en extern) opdat de door hen afgeleverde producten aan de gestelde eisen voldoen en continu kunnen verbeteren.

Lees meer

Geavanceerde analyse van de netvoedingskwaliteit

De nieuwe Fluke 1748 Power Quality Logger geeft u de data waarmee u vlot problemen verhelpt, energieverbruik meet en stroomverdelingssystemen analyseert.
Lees meer

Generatiewissel bij Pilz

Eind 2017 stopt Renate Pilz, voorzitter van de directie van Pilz GmbH & Co. KG, met haar actieve rol in de directie en Pilz. Ze draagt de leiding van het bedrijf over aan haar twee kinderen, Susanne Kunschert en Thomas Pilz, met wie ze al tien jaar samen het bedrijf leidt.
Lees meer

'Olie in levensmiddelen? Niet bij ons!'

Perslucht speelt een sleutelrol in de voedselproductie. Of het nu gaat om het reinigen van verpakkingen, het vullen van dranken of het sorteren van slablaadjes etc.
Lees meer

Toepassing aan machine bepaalt muting-opstelling

Onderlinge beïnvloeding van lichtschermen, spiegelende oppervlakken, lichtinval, flitsen van lasbewerkingen, etc., er zijn veel factoren waar rekening mee moet worden gehouden bij de selectie en toepassing van lichtschermen.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Customizen op het ritme en de kost van massaproductie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be