Motion Control-systemen

De compacte FAULHABER Motion Control-systemen zitten vol intelligente en krachtige aandrijvingstechniek. In een minimale ruimte komen een krachtige borstelloze DC-servomotor en de besturingselektronica. Met de nieuwe Motion Control-systemen van generatie V3.0 biedt FAULHABER hoog-dynamische aandrijfsystemen voor complexe positioneringstaken en dus optimaal gebruikersnut bij de hoogste flexibiliteit. De servomotoren met geïntegreerde Motion Controller zijn al geconfigureerd en zijn direct inzetbaar in de automatiseringsomgeving. De aansluiting is een standaard M12 ronde stekker.
Dankzij een intelligent modulair systeem zijn diverse motorvarianten te integreren, zodat het vermogensbereik van de systemen zich perfect laat schalen tot een koppel van 190 mNm in S2-bedrijf. Naast gebruik als servoaandrijving met geregelde positie, zijn ook de snelheid en stroom te regelen. De werkelijke waarden voor snelheid en positie worden bepaald met geïntegreerde sensoren. Eind- en referentieschakelaars zijn direct aan te sluiten. De gewenste waarden voor de regeling kunnen worden doorgegeven met de communicatie-interface (via de analoge of PWM-ingang, of afkomstig uit intern toegepaste programma's – in alle interfacevarianten. Als communicatie-interface worden afhankelijk van het apparaat standaard RS232 of CANopen ondersteund. Optioneel is ook een EtherCAT-interface beschikbaar, waarmee ook als groep, bijvoorbeeld met een hogere PLC, zeer eenvoudig meerdere assen synchroon kunnen worden aangestuurd via de gebruikelijke Cyclic Modes CSP, CSV en CST. beschikbaar).

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.