- 14 januari 2022
- | Bron: Foodprocess
Training VITAL Allergenen klassikaal of web-based
Bij het beheersen van allergenenrisico’s spelen actiegrenzen of drempelwaarden een belangrijke rol. Wanneer is er wel een risico voor de allergische consument en wanneer niet? Moet er een waarschuwing op het etiket komen in de trant van 'kan sporen bevatten' - zogeheten 'precautionairy allergen labelling' oftewel PAL. Tijdens de cursus Training VITAL Allergenen klassikaal of web-based wordt aan de hand van cases en praktijkvoorbeelden ingegaan op een juiste toepassing van het VITAL 3 systeem.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.