Online magazines

18 juni 2021 Vakinformatie over factory en process automation

Online versie bekijken
webinar over veilige heksystemen volgens EN ISO 14119
22 juni om 13u webinar.
 
Ontdek hoe je geschikte beveiliging selecteert voor toegangsdeuren in machinehekwerk. Enkel correcte beveiliging biedt bescherming tegen de risico's.

Wanneer een veiligheidshek wordt geopend, moeten de gevaarlijke bewegingen van de machines worden stopgezet en moet een heropstart voorkomen worden, dit allemaal volgens de norm EN ISO 14119. Daarnaast is het van belang dat de afscherming tot de machine niet geopend kan worden terwijl er nog gevaarlijke bewegingen aanwezig zijn. En het mag niet mogelijk zijn deze toegang te overbruggen of te manipuleren. De modulaire oplossingen voor veiligheidsheksystemen van Pilz voldoen bijzonder goed aan deze eisen en voorzien nog extra functionaliteiten voor meer rendabiliteit.

Pilz Belgium Safety expert Geert Caberg geeft u tijdens dit webinar een inleiding tot de anti-manipulatienorm EN ISO 14119. Vervolgens bespreekt hij de kenmerken, voordelen en selectiecriteria van de nieuwste Pilz componenten voor veilige heksystemen PSENmlock en PSENslock, de PITgatebox controller en Safety Device Diagnostics SDD.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.