Online magazines

20 augustus 2021 Vakinformatie over factory en process automation

 
Robotverkoop trekt relance
De voorspelling werd waarheid: robotica speelt een voorname rol in het herstel na Covid-19. Cijfers van de International Robotics Federation wezen op stabiele wereldwijde verkoop in rampjaar 2020 en voorspellen veel goeds voor dit jaar.
Dieter Devriendt
bladmanager
Het was enigszins voorspeld en nu blijkt het ook realiteit: robotica speelt een voorname rol in het herstel na Covid-19. Dat blijkt uit recent gepubliceerde cijfers van de International Robotics Federation.
Goede bescherming van machines en installaties en zo weinig mogelijk stilstand: dat is waar het in veel bedrijven om draait om succesvol te kunnen opereren.
In industriële toepassingen wordt communicatie via Ethernet steeds vaker rechtstreeks in het veld gebruikt. Voor dergelijke toepassingen presenteert ifm nu de nieuwe Ethernetswitches.
Boek nu uw tickets voor de IAA MOBILITY in München van 7 tot en met 12 september 2021! Onder het motto "What will move us next" staat de nieuwe IAA MOBILITY voor de digitale en klimaatneutrale mobiliteit van de toekomst.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.