Online magazines

17 februari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
manipulatie vereist 'handen'

Het inzetten van gesofisticeerde robots is nuttig, maar zonder gespecialiseerde 'handen' is een robot gewoon een arm. Wij wijzen u de weg in de waaier aan grijpers.
Dieter Devriendt

bladmanager

Robots zijn de werkpaarden van de industriële automatisatie. Met een industriële robot willen we uiteraard een verandering teweegbrengen in een productieproces.
SMC heeft haar assortiment meertrapsvacuümejectoren vernieuwd met de ZL1/ZL3/ZL6-serie, die aansluit op de vraag naar minder gewicht door het toenemende gebruik van robotica.
Grijpers voor robots zijn er in alle geuren en kleuren. Selecteren welke grijper kan dienen voor een bepaalde toepassing, is dan ook geen sinecure.
Nissan zet een nieuwe stap in zijn strategie voor lichte bedrijfsvoertuigen door de onthulling van een vernieuwde en gerebrande line-up met de Interstar en de Primastar.
Beantwoord enkele vragen en WIN een COYOTE met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Er zijn geen juiste of foute antwoorden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.