Online magazines

02 maart 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
awardwinnende maakindustrie als inspiratie
Factories of the Future zijn het neusje van de zalm in de maakindustrie en dienen als inspiratie en rolmodellen voor vele anderen in de sector. Daarnaast zitten ook al enkele uitzonderlijke firma's in transformatieprojecten die op zich ook al opmerkelijk zijn.
Dieter Devriendt
bladmanager
Dit voorjaar won Danone Rotselaar de Factory of the Future-award. "Wij blijven investeren in onze mensen, duurzaamheid, innovatie en digitalisering".
Cargill Izegem won dit voorjaar de Factory of the Future award. De producent had al een eigen verbeterprogramma opgestart en zette daarbij nog extra in op digitalisering en duurzaamheid.
Hoe zorg je als maakbedrijf dat je overeind blijf in een zeer competitieve sector? Bij Tôlerie Delhez lag het antwoord in een hoogkwalitatieve productie, gekoppeld aan een gerichte focus op personeel en ecologie.
Niet elke onderneming kan Factory of the Future worden, hoe innovatief ze ook zijn. Soms zit hun grootte en aard gewoon in de weg van alle 7 transformaties. Maar dat wil niet zeggen dat ze geen indrukwekkende trajecten doorlopen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.