Online magazines

13 april 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
geen concurrenten maar collega's
Waar vroeger de keuze beperkt bleef tussen een traditionele machine en een industriële robot, wringt nu ook de samenwerkende robot zich tussen de mogelijkheden. Maar zijn de cobot en robot wel concurrenten?
Dieter Devriendt
bladmanager
De opkomst van de cobot plaatst eindgebruikers voor een nieuwe keuze. Een overzicht van de pro’s en contra’s van deze relatieve nieuweling.
Wie voor Motion Control kiest, kiest niet enkel voor 12 maanden vakkennis op maat, maar ook voor een GRATIS mobiele accu-werkspot en GRATIS lidmaatschap Motion Control premium club.
Prototyping Xpo, de netwerkbeurs voor design, ontwerp en prototyping van industriële componenten en producten, sloeg in 2020 de handen in elkaar met MNE.
Met ons brede assortiment producten van toonaangevende merken vindt u alles wat u nodig heeft bij een leverancier: RS Components.
Nieuw bij Murrelektronik: MVK Pro en IMPACT67 Pro veldbusmodules. Deze IP67 modules bieden on-board diagnose en 4A per poort uitgangsstroom.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.