Online magazines

12 mei 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
De zesde editie van Indumation.be belooft veel goeds, met extra veel exposanten, nieuwe product-lanceringen en een uitgebreid randprogramma.
ifm is doorheen de jaren uitgegroeid van sensorfabrikant tot meet- en detectiespecialist die ook volledige systeemoplossingen en ondersteunende services biedt.
De Multifunctional Gate Box 2 Modular (MGB2 Modular) van Euchner is sinds kort voorzien van een EtherCAT- en EtherCAT P-interface.
In het ‘Re- en Demanufacturing Labo’ van de KU Leuven is een opstelling gebouwd die studenten in staat stelt te experimenteren met de automatische demontage van printplaten en elektronicaproducten.
IMA ontwikkelde een automatische cel die verschillende machines assembleert. Daarvoor rekenden ze op SCHUNK, die de gepaste grijpers aanbood om dit te realiseren!
In het kader van zijn 75-jarige bestaan organiseert Lenze in oktober een event waarop het met bedrijfsleiders uit alle sectoren samenzit rond de voornaamste vraagstukken die de industrie voorliggen.
ABB stelt tijdens Indumation drie producten in de kijker: NeoGear™, System pro E® energy en System pro E® power.
‘La journée de l’emballage’ staat garant voor een totaalervaring. Leer van toonaangevende sprekers, spar met +70 exposanten en 1000 concullega’s of kom te weten wie de allereerste Franstalige Trends Gazellen in Packaging Award wint. Wees erbij!
Het ondersteunend programma munich_i Hightech Summit is het hoogtepunt op de tweede dag van Automatica, die van 21 tot 24 juni in München zal plaatsvinden.
Een rapport van Climate Partner concludeert dat de herbruikbare poetsdoeken van MEWA een lagere milieu-impact hebben dan wegwerpdoekjes.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.