Vloersystemen voor intensief gebruik

Master Builders Solutions introduceert de innovatieve Ucrete CS, het kleurstabiele en nog mooiere industriële vloersysteem voor zware belasting.

  • Beter bestand tegen verkleuring door chemische aantasting en ultraviolet licht
  • Esthetisch op lange termijn, ideaal voor de voedings- en drankenindustrie
  • Uitgebreid assortiment aan kleurstabiele tinten en pasteltinten
  • Ucrete CS bouwt op 50 jaar uitmuntende prestaties zonder toegevingen.

Ucrete CSSinds begin 2020 wordt in heel Europa een innovatief kleurstabiel Ucrete-vloersysteem van Master Builders Solutions geïntroduceerd. Ucrete CS kan rekenen op 50 jaar uitmuntendheid in vloersystemen met een uitgebreid kleurenpalet, onder meer met pasteltinten, voor esthetische industriële vloeren.
Met de introductie van Ucrete CS leggen we de lat voor vloersystemen voor intensief gebruik weer wat hoger, dankzij de verbeterde weerstand tegen chemische verkleuring en UV-licht. Ucrete CS geeft een nieuwe invulling aan de huidige visuele verwachtingen in de voedings- en drankenindustrie voor de lange termijn.
Ian Smith, Global Business Segment Manager, Performance Flooring bij Master Builders Solutions, legt uit: “Veel Ucrete-vloeren zijn na tientallen jaren nog steeds in gebruik, waardoor de totale gebruikskosten dalen. Ons innovatieve Ucrete CS-systeem beantwoordt nog meer aan de esthetische verwachtingen van onze klanten. Er is minder chemische aantasting en geen kleurveranderingen door UV-licht! We hoeven helemaal geen toegevingen te doen op het gebied van de uitstekende prestaties van Ucrete.”
Naast deze nieuwe functies behouden we alle waardevolle prestatiekenmerken die van Ucrete-vloeren de marktleider hebben gemaakt voor agressieve procesomgevingen. Ucrete CS is de voor de hand liggende keuze voor hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme vloersystemen.
Net zoals alle andere Ucrete-systemen is de snel uithardende Ucrete CS perfect bestand tegen chemicaliën, zoals organische en anorganische zuren, evenals tegen lozingen van kokend water en het reinigen bij hoge temperaturen. Ucrete vormt de maatstaf voor industriële vloeren in de voedings- en drankenindustrie, zoals zuivelfabrieken, brouwerijen en de productie van frisdranken, en in de farmaceutische en chemische industrie.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.