WORDT INDUMATION.BE STILAAN TOMORROWLAND VAN DE INDUSTRIE?

Groeiend geloof in beursconcept

Indumation.be pakt dit jaar uit met een primeur. Twee belangrijke partijen in de industrie grijpen het beursmoment (6-8 februari 2019) aan om hun nieuws wereldkundig te maken. Agoria en Sirris kozen Kortrijk Xpo uit als setting voor de uitreiking van hun Factory of the Future Award, terwijl Siemens er zijn IoT‑besturingssysteem MindSphere World Belgium lanceert. Na de aansluiting van die initiatieven, de stijging van het aantal bezoekers (+ 32 %), exposanten (220) en side-events, en de uitbreiding naar vier hallen evolueert Indumation.be stilaan naar een Benelux technologiefestival voor de industrie.

Karl D'haveloose en Mario Dejaegher van Invent Media
Karl D'haveloose en Mario Dejaegher van Invent Media

CONNECTIVATOR

Op Indumation.be - dat dit keer de ondertitel 'Smart & Integrated Solutions for Industry' draagt - krijgt de bezoeker een amalgaam van activiteiten voorgeschoteld, alle gesitueerd in Connectivator. “Dat is een concepthub waar ervaringsdeskundigen van technologiefederaties, competentiecentra, hogescholen ... hun nieuwste inzichten omtrent smart, connected & integrated industry delen met het publiek", verduidelijkt Karl D'haveloose. “Dat doen ze door middel van interactieve demo's. KUL, Vives, Howest, Sirris, Ugent, Flanders Make hebben zich al aangemeld met hun demolabs." Eveneens in Connectivator worden een 16-tal lezingen en inspirerende use-cases gegeven in het kader van innovatieve slimme en geïntegreerde industriële modellen en technologie. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn AI, AR en VR, blockchain, digital twin, machine learning, advanced analytics en HMI's.

 

INSPIRATOR

“We willen dat Indumation.be de rol vervult van inspirator rond smart factory, zowel voor, tijdens als na het beursbezoek", aldus D'haveloose. “Bij de demo's stelden we bijvoorbeeld als een vereiste voorop dat deze interactief moeten zijn, de bezoekers actief betrekken. Op die manier verhogen we namelijk de kans dat we hen tot bij de meeste geschikte oplossing voor een specifieke situatie kunnen brengen. In elk geval zullen ze de beurs buitenwandelen met inspirerende inzichten."

 

TOMORROWLAND VOOR INDUSTRIE

“Met het uitgebreide programma begint de beurs Indumation.be stilaan wel wat weg te hebben van een festival. Het Tomorrowland van de industrie", grapt exhibition manager Mario Dejaegher.

Hele team welkom

“Dankzij de aansluitende prijsuitreiking Factory of the Future Award en lancering van MindSphere World Belgium belooft de beurs van begin tot eind een breder publiek te bereiken. Samen met het aanbod binnen Connectivator en onze zeven technologieroutes dragen die events ertoe bij dat er voor alle bedrijfsgeledingen wel iets op te steken valt. Zo loont het voor bedrijven zeker de moeite om een team met verschillende mensen op pad te sturen."

Wie uitgenodigd wordt voor de lancering van MindSphere World Belgium of de uitreiking van de Factory of the Future Award is meteen ook ingeschreven voor de beurstoegang tot Indumation.be.

Het volledige programma en alle praktische info is te vinden op www.indumation.be

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.