Online magazines

11 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
OOK MACHINES LEREN EEN LEVEN LANG
Ontwikkelingen als meta en transfer learning en verkennend leren brengen machine learning op een steeds hoger plan, terwijl onder meer Explainable AI en Automated Machine Learning ervoor zorgen dat een en ander het menselijk brein niet boven het hoofd groeit. Lees deze week over de vele mogelijkheden die ML biedt.

Alexis Daveloose
Bladmanager
Voor de mens geldt het adagium 'leren − blijven leren', en voor machines is dat tegenwoordig dankzij machine learning feitelijk niet anders. Machines leren voorspellingen te doen, patronen te herkennen en/of beslissingen te nemen.
Maar liefst 81% van industriële bedrijven zegt erg op hun hoede te zijn voor verstoringen binnen de supply chain. Dit blijkt uit een enquête van Reichelt Elektronik. Toch blijven veel bedrijven enigszins optimistisch.
Het is feest! Op 15 en 16 mei 2024 vieren we namelijk de 5de editie van Advanced Engineering, hét event voor innovatieve productontwikkeling. Antwerp Expo wordt dan het mekka voor de maakindustrie in België. Registreer u nu gratis!
Wie voor Motion Control kiest, kiest niet enkel voor 12 maanden vakkennis op maat, maar ook voor een GRATIS mobiele accu-werkspot en GRATIS lidmaatschap Motion Control premium club.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.