Peter Claessens voegt zich bij salesteam SigmaControl

Volledige Belgische landschap nu afgedekt

Benelux distributeur van o.a. sigmatek, zenon en kontron, SigmaControl, voegt een nieuwe vertegenwoordiger toe aan haar team voor de Belgische markt. In de 42-jarige Peter Claessens uit Heusden-Zolder, voorheen werkzaam voor o.a. Rittal en ABB is een ervaren verkoper gevonden om zowel nieuwe als bestaande relaties een gefundeerd totaaladvies in de industriële automatiseringsmarkt aan te bieden.
Opgeleid aan de Katholieke Industriële Hogeschool te Diepenbeek, Limburg en afgestudeerd in de richting Electrotechniek gaat Peter Claessens bij SigmaControl een nieuwe uitdaging aan. Zo’n 20 jaar geleden na zijn studie startte hij als PLC-programmeur en met die technische kennis in de basis zal Peter het omvangrijke leveringspakket van SigmaControl kunnen aanbieden. “SigmaControl is voor mij geen onbekende en toen ik hoorde dat Sven Verlinden versterking kon gebruiken heb ik hem direct gebeld.”, zegt Peter. De voorheen sales manager van CKS heeft een indrukwekkende staat van dienst; begonnen met het programmeren van complete productielijnen voor Ford Genk, Keulen en Valencia en zelfs voor BMW in de VS. “Na veel rond gezworven te hebben in zowel binnen- als buitenland voor Valiant kon ik na een 7-tal jaar bij ABB aan de slag op de sales afdeling richting laagspanningsproducten.” Daarna volgde een interessante periode bij Rittal, waar voor het totale productgamma klanten als Infrabel en de voedingsindustrie middels brandmanagement moest worden bediend. Het is nu de bedoeling om samen met collega Sven Verlinden het volledige Belgische landschap qua sales af te gaan dekken. “Vooralsnog hebben we een eenvoudige Oost-West onderverdeling gemaakt. Maar ik denk dat onze beide contacten uit de industrie elkaar nu al overlappen” zegt Peter lachend.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.