Online magazines

09 juli 2020 Vakinformatie over factory en process automation

Iot tilt pneumatica naar hoger niveau
Sensordata - en de realtime analyse ervan - bepaalt steeds vaker de beslissingen. Dat heeft ook zijn gevolgen voor pneumatische toepassingen, die gebruikmaken van de betaalbare intelligentie.
Dieter Devriendt
bladmanager
Realtime data-analyse is nu steeds vaker de driver achter een beslissing. Dat heeft gevolgen voor alle installatiecomponenten, zelfs tot op het niveau van de pneumatische ventielen.
Belconfect, producent van veiligheidskledij voor op de werkvloer, biedt voortaan ook beschermende mondmaskers conform de voorschriften en richtlijnen van het Belgisch Ministerie. Wasbaar, hygiënisch en betrouwbaar!
Het kiezen van het juiste navigatiesysteem is niet altijd even eenvoudig. Vandaag de dag is het aanbod enorm en zijn de functies al even uitgebreid. Vaak zien we als consument de bomen door het bos niet meer en zoeken we heil in de online catalogi van webshops, of in de zoekbalk van de App- of Google Play Store. Maar al te vaak zijn we hierbij het slachtoffer van whizzkid enthousiasme of mainstreamness en dat terwijl de wereld letterlijk binnen handbereik ligt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.