Online magazines

11 augustus 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

cyber security

De gevaren van de convergentie tussen OT en IT, er is de afgelopen jaren al veel over geschreven. Toch zien we met de regelmaat van de klok horrorverhalen naar boven komen over getroffen bedrijven. En die zijn nog maar het topje van de ijsberg. Het dreigingsniveau loopt op.


Dieter Devriendt

Bladmanager

De gevaren van de convergentie tussen OT en IT, er is de afgelopen jaren al veel over geschreven. Toch zien we met de regelmaat van de klok horrorverhalen naar boven komen over getroffen bedrijven.
Betrouwbare en onmisbare vakinformatie over technisch onderhoud garandeert de kwaliteit, continuïteit en veiligheid van uw productieproces. Ontdek nu Industrial Maintenance!
Sinds 1 januari 2022 is Jolyce Demely (32) als nieuwe algemeen directeur de 'leading lady' van Agoria Vlaanderen. Ze wil vooral het werkplekleren beter benutten en een competentieprognose maken.
Hulpbronnen sparen en de levenscyclus van het product verlengen. Dat is het doel dat igus nastreeft met de nieuwe E2.1.CG cradle-to-cradle-kabelrups.
Op de Hannover Messe kwam Festo alweer met een nieuwe vondst van hun bionische researchafdeling. De PhotoBionicCell is een bioreactor die fotosynthese bij algen efficiënt en op grote schaal mogelijk maakt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.