Parker Motion Systems Truck toert door Nederland en België

23 april tot en met 3 mei

Parker Hannifin, de wereldwijde marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën, heeft een tournee door Nederland en België gepland voor zijn interactieve expositietruck met daarin de nieuwste technologieën voor motion control. De tournee vindt plaats van 23 april tot en met 03 mei en brengt een bezoek aan geselecteerde Nederlandse en Belgische distributeurs.
De truck brengt de nieuwste innovatieve positionerings- en besturingsideeën daar waar de ontwerpers en ingenieurs hun werk doen. De truck biedt 48 m² tentoonstellingsruimte die door twee verlengde panelen wordt gecreëerd. Displayborden en interactieve zones omvatten ongeveer 200 producten uit het motion systems programma van Parker en is gericht op distributeurs, eindgebruikers en OEM-systemen. De displays worden gebruikt om de bezoeker een zo praktisch, boeiend en 'hands-on' mogelijke ervaring te geven. Op de iPads aan boord krijgen de bezoekers een virtuele, interactieve tour langs de producten met behulp van een door Parker ontwikkelde app. Onlangs zijn er nieuwe displayborden toegevoegd, die interactieve informatie geven over de nieuwste aandrijvingen, kleppen, actuatoren, pompen, motoren en IO-Link producten van het bedrijf. De truck tour biedt de mogelijkheid voor bestaande en nieuwe Parker klanten om op een innovatieve en professionele manier het motion systems programma te ervaren. De producten aan boord worden regelmatig aangepast zodat ze de nieuwste en meest interessante Parker producten weergeven.
Kijk voor het programma op solutions.parker.com/trucktour_FY19_Benelux of volg Parker Hannifin op Twitter met de Hashtag #ParkerTruckTour voor de actuele actuele locaties.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.