Jimmy Vleminx is beste heftruckchauffeur van België

Top 3 van Belgian LindeCup gaat naar WK in Duitsland

Motrac Handling & Cleaning heeft voor de negende keer de Belgian LindeCup, het jaarlijks kampioenschap heftruckrijden, georganiseerd. Zowat 40 gepassioneerde heftruckchauffeurs, allen actief in Belgische kmo’s en grote bedrijven, demonstreerden er tijdens praktische kwalificatierondes hun vakkennis en vaardigheden met heftruck- en reachtruckmodellen. Daarin werden hun rijvaardigheid, precisie en snelheid getest. In een voorafgaande theorieronde werd bovendien ook hun kennis van techniek en veiligheid gemeten.
De 38-jarige Limburger Jimmy Vleminx mag zich alvast de beste heftruckchauffeur van het land noemen. Hij nam reeds voor de zesde maal deel en eindigde de laatste vier jaar steevast in de top 3. De 33-jarige Luikenaar Quentin Servais haalde zilver, en met zijn derde stek vervolledigde de 45-jarige West-Vlaming Peter Clarysse het podium. Naast een geldprijs wonnen de drie beste heftruckchauffeurs van België ook een all in-ticket voor het wereldkampioenschap heftruckrijden in Aschaffenburg (Duitsland) van 19 t.e.m. 21 september.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.