Moderne uitbreiding hoofdzetel TVH

Nieuw hoofdgebouw moet dreigend plaatsgebrek oplossen

Het in Waregem gevestigde hoofdkantoor van TVH – wereldspeler in de material handling, industriële en landbouwmachine-industrie – krijgt een moderne uitbreiding. De werken zijn gestart, in 2021 zal het nieuwe hoofdgebouw klaar zijn voor gebruik. Op 3 juli verzamelden de CEO, de families Thermote en Vanhalst, de aannemer Alheembouw, architectenbureau DBG en studiebureau technieken BM Engineering voor een symbolische eerste spadesteek.
Het toekomstige hoofdgebouw vormt een oplossing voor het dreigende plaatsgebrek dat TVH ervaart door de sterke groei van het bedrijf. “Zo voorzien we een auditorium, een showroom, een uitgebreid meeting center, extra vergaderzalen en een ruim restaurant met patio”, aldus Luc Rasschaert, facilitymanager EU bij TVH. “De nieuwe hoofdingang leidt medewerkers en bezoekers naar een hoge, open inkom met draaitrap. Er komt ook een connectie met het huidige hoofdgebouw.” Daarnaast worden ruimtes voorzien voor ‘activity based’ werken. Zo kunnen medewerkers voor taken waar ze zich helemaal willen op focussen terecht in stilteruimtes.
In het nieuwe hoofdgebouw komen extra, lichtrijke burelen, maar ook de huidige kantoren krijgen een make-over. Zo wil TVH ook daar een betere ventilatie en een veelzijdige, ‘activity based’ inrichting realiseren. De renovatie staat gepland van maart 2019 tot september 2021. Het project loopt dus parallel met het nieuwbouwproject.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.