Yaskawa opent op BIC

Benelux-vestiging in Eindhoven feestelijk geopend

Na een presentatie van Koen Herps van KMWE over het Fieldlab Advanced Manufacturing Logistics, waarin Yaskawa Benelux ook participeert, konden alle gasten een bezoek brengen aan het Fieldlab en er onder andere de mobiele HC10 cobot in actie zien. Eveneens was er tijd om de verschillende demo's in de ruimte te bekijken. Partners ProduLAS, MCA, BMO en Schunk waren allen aanwezig met hun eigen demo’s en in de Yaskawa showroom waren nog een aantal demo’s te zien, zoals het AirGrip robot systeem voor het oppakken van flessen, de nieuwe GA500 frequentieregelaar en de compacte ArcWorld Micro lascel.
Er werd stilgestaan bij het 25-jarig jubileum van de samenwerking met MCA, waarbij een award en een paar cadeaus werden overhandigd aan een delegatie van MCA. Ook werd stilgestaan bij het afscheid van Meino Noordenbos als CEO van Rubix Benelux. De Japanse oorsprong van Yaskawa werd niet vergeten, met een aantal Japanse gasten, een toast met sake van een Japanse collega en aan het einde een optreden van Japanse 'taiko' drummers.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.