Hightech in de voedingsindustrie

Inspiratievoormiddag en netwerknamiddag

Industrie 4.0, cobots, QRM, nieuwe technologieën ... De hele industriële wereld gonst van de hightech en alles wat erbij komt kijken. Ook de voedingsindustrie ontsnapt niet aan deze evolutie. Daarom willen Sirris en haar partners u op 19 september tijdens twee events wegwijs maken in deze wereld.
Van 8u30 tot 13u00 biedt het collectief centrum van de technologische industrie vooreerst een inspiratievoormiddag aan, in het kader van het Interreg-project Frankrijk-Wallonië-Vlaanderen Factory 4.0. Aan de hand van praktische voorbeelden verwerven de deelnemende bedrijven een beter inzicht in de technologische en economische meerwaarde van de nieuwste technologieën. Het wordt een intensieve voormiddag waarop u vragen kunt stellen en ervaringen uitwisselen met elkaar en tal van experts.
Bekijk het programma en schrijf u in via deze link.
Tijdens de netwerknamiddag (van 13u30 tot 17u30) krijgt u dan weer een eerste inzicht in de mogelijke toepassingen en beperkingen, alsook in de geldende veiligheidsvoorschriften van cobots in de voedingsindustrie. Daarnaast is er ook gelegenheid om andere voedingsbedrijven, technologieleveranciers en onderzoekers te ontmoeten.
Ontdek het programma van dit netwerkevent en schrijf u in via deze link.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.