Hygiëne-aspecten bij kabels  

Hygiëne-aspecten bij kabels

Hygiëne-aspecten bij kabels Hygiëne en reinigbaarheid steeds belangrijker in food & beverage Radak Kasparik is Marketing Manager Food & Beverage bij Lapp. De afgelopen jaren bezocht hij heel wat fabrieken om te kijken en luisteren welke trends er spelen, en wat dat betekent voor de kabels en wartels die Lapp produceert. Hij kwam tot een aantal verassende inzichten om die te vertalen in nieuwe producten. “Hygiëne en reinigbaarheid zijn steeds belangrijkere thema’s in food & beverage”, trapt Kasparik af. “Maar de regels in het ene land zijn die in het andere niet en bovendien zijn er hele grote verschillen per applicatie. Wist je bijvoorbeeld dat worteltjes en PVC niet samen gaan? Of dat je brons of rvs voor wartels of connectoren moet gebruiken bij de productie van pasta omdat gassen die ontstaan tijdens het gisten het messing zouden aantasten? Achter dit soort belangrijke, applicatie specifieke eigenaardigheden kom je alleen als je met de mensen op de vloer praat. Als ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.