VOLAUTOMATISCHE VERPAKKINGSLIJN STOPT REPEN IN DISPLAYDOOSJES

A-tec zet met nieuwe robotline ARX4 in op total machine concept

De ARX 4 Robotline met kartonnagemodule verzamelt repen en stopt die in een doosMet een flinke dosis ervaring als machinebouwer schaart Jan Keustermans zich onder de exponenten in het op maat bouwen van verpakkings- en toevoermachines vanuit het Belgische Hoogstraten. Afgelopen jaar ontwikkelde hij de ARX4, een volledig automatische verpakkingslijn met een kartonnagemodule die verpakte chocoladerepen verzamelt en mooi gepresenteerd in een displaydoosje stopt. De nieuwe configuratie maakt gebruik van de automatiseringsoplossingen van het Oostenrijkse SIGMATEK, vertegenwoordigd door Sven Verlinden van SigmaControl. Van motion tot I/O en van safety tot visualisatie met een aantal slim bedachte 'custommade' oplossingen.

TOTAL CONCEPT MACHINES

In 2000 begonnen als elektromechanisch engineer bij een rijstwafelfabriek, rolde Keustermans al snel in een machinepark vol met gevestigde merken om vervolgens via wat omwegen in 2006 zijn bedrijf A-tec op te richten. De toekomst zit voor A-tec in 'total concept machines', waarbij op maat gemaakte en klantspecifieke totaaloplossingen worden bedacht.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.