Demobus toert door de Benelux

Van 20 februari tot en met 15 maart presenteert ACE Stoßdämpfer dempingstechnieken direct naast de deur

Vanaf 20 februari toert ACE Stoßdämpfer vijf weken lang doorheen de Benelux met zijn demobus. Daarin presenteert het bedrijf de werking van zijn gasveren, stootdempers, remcilinders en andere dempingstechnieken. Ralf Küppers, salesmanager van ACE, toert mee. “De demobus is eigenlijk een rijdende beursstand voor klanten die zelf niet naar beurzen gaan. Op technische beurzen is vooral het ‘denkend’ personeel te vinden, de managers die op kantoor zitten. Wij bereiken met onze demobus ook het uitvoerend personeel, de technici die zelf onze producten inbouwen.” In de demobus is het hele spectrum van ACE-producten te vinden. Via uitschuifbare wanden kan er op verzoek een bepaalde dempingstechniek worden gedemonstreerd. Zo krijgen de aanwezigen direct toepasbare kennis over bijvoorbeeld het verhogen van de productiesnelheid, het voorkomen van machinestilstand, het verlengen van de levensduur van machines of manieren om constructies beter en eenvoudiger te maken.
Een voorwaarde bij het boeken is dat er voldoende parkeerruimte is en een stroomaansluiting van 230 V. Een training duurt gemiddeld zo’n 45 tot 60 minuten en is gratis. De ideale groepsgrootte bestaat uit 5 tot 8 personen.
Bedrijven uit de Benelux kunnen tijdens de hele toerperiode de bus boeken. Ook midden augustus zal de bus in de Benelux kunnen worden geboekt.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.