Online magazines

18 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
samenwerking tussen bedrijven en onderwijs
Bent u nauw betrokken bij het technisch onderwijs of heeft uw bedrijf dringend nood aan goede technische profielen? Mis dan het symposium gewijd aan het belang van de samenwerking tussen Belgische bedrijven en het technisch onderwijs niet. Het symposium biedt een platform om te discussiëren over de voordelen en mogelijkheden van nauwe samenwerking tussen beide sectoren, met als doel het versterken van het technisch onderwijs in België.

Matthias Robbe
Bladmanager
Mis het symposium gewijd aan de cruciale samenwerking tussen Belgische bedrijven en het technisch onderwijs niet. Ontdek de voordelen en laat u inspireren. Reserveer nu nog uw plaats!
Het jaarlijkse symposium van Flanders Make bood weer heel wat stof tot nadenken. De vele boeiende presentaties werden gekoppeld aan diverse demo's die recente innovaties illustreerden. Centraal stonden vragen gerelateerd aan Industrie 5.0.
Op 8 februari ontdekt u welke bedrijven de volgende laureaten van de Factory of the Future Awards zullen worden. Ontdek het programma van de uitreiking en schrijf u alvast in!
MTECH+ opent de deur naar werk voor jong las-talent! Een intensieve opleiding en ISO 9606-lascertificaten zijn de sleutels tot directe inzetbaarheid en succes op de arbeidsmarkt. Ontdek hoe ze investeren in de toekomst van bedrijven en jongeren!
Indumation.be is de snelst groeiende Benelux vakbeurs voor industriële automatisering en industrie 4.0. Jaarlijks ontdekken bezoekers er de meest recente technologieën voor smart automated discrete manufacturing, process industry en infrastructures.
Parker Hannifin heeft de PAC Terminal (PT) gelanceerd. De PT is een ‘thin client Human Machine Interface’ (HMI) die is ontwikkeld om naadloos samen te werken met de Parker Automation Controller (PAC).
Ford wil graag alle klanten bedanken die dagelijks hun vertrouwen uitspreken en de Ford Transit Custom kiezen als hun ideale bestelwagen. Ontdek het nieuwe Transit-gamma, op maat van uw zaak, bij uw Ford-verdeler. Boek nu een testrit op Ford.be!
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.