- 26 mei 2021
- | Bron: Foodprocess
Veilige en verse vleesalternatieven
De laatste jaren zien we een toenemende trend naar labelvriendelijke producten waarbij gezondheid, ethiek en milieufactoren een belangrijke rol spelen in de keuze van de consument. Als onderdeel van deze trend vervangen steeds meer consumenten vlees door plantaardige eiwitalternatieven. Dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van voedselveiligheid, houdbaarheid, versheid en smaak. Kemin biedt een reeks hoogwaardige alternatieve eiwitbronnen. Bovendien blijft het bedrijf investeren in studies om te voldoen aan de verwachtingen van de toekomstige consument.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.