Online magazines

09 december 2020 Vakinformatie over factory en process automation

hoe de TCO beperken?
De return on investment versnellen én de total cost of ownership beperken? Flanders Make onderzocht hoe zoveel mogelijk gebruikte energie kan gerecupereerd worden.
Dieter Devriendt
bladmanager
De goedkoopste energie? Dat is de energie die niet opgewekt moet worden. Dat kan door er minder te verbruiken, maar evengoed door de wél gebruikte energie zo veel mogelijk te recupereren. Zo wordt de TCO sterk beperkt. Flanders Make onderzocht de materie en stelt in dit artikel zijn conclusies voor.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Unmanaged switches garanderen een snelle opstart. Het vereist geen programmering, maar laat geen maatwerk toe. Managed Switches hebben diagnose. Ze fungeren als dirigent voor het dataverkeer en u kan configuratietools zoals TIA Portal te gebruiken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.