Online magazines

13 januari 2021 Vakinformatie over factory en process automation

one-piece-flow kan kentering brengen
Relocalisatie van productie naar het buitenland is dankzij eindklanten die steeds meer gepersonalisserde producten willen mogelijk op de terugweg. Met het Intraflex-project speelt Flanders Make in Kortrijk in op deze trend.
Dieter Devriendt
bladmanager
Flanders Make bouwt in Kortrijk een modulaire productie-installatie waarin mens, AGV, cobot en de modernste digitale technologieën samenwerken.
Drie 6-assige robots voor medium hefvermogen werden toegevoegd aan Stäubli’s robotgamma. De TX2-140, TX2-160 en TX2-160L breiden de huidige robotgeneratie uit tot 9 modellen.
Als ons land tegen 2030 de werkgelegenheidsgraad wil opkrikken tot 80 procent, dan zijn er 600.000 extra banen nodig. Dat leert een nieuwe studie van technologiefederatie Agoria.
De voorbereidingen voor de productie van de volledig elektrische sportwagen Audi e-tron GT zijn aan de gang. De productielijn van de e-tron GT werd volledig in virtual reality gepland en gebouwd, zonder fysiek model van de auto.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.