Online magazines

18 februari 2021 Vakinformatie over factory en process automation

synergie IT & OT biedt perspectieven
Digitalisering, haar opportuniteiten en valkuilen... Wij spraken erover met specialist Patrick Bruder. Hij ziet dat de shift naar meer integratie van informatietechnologie in de operationele technolgie zich stevig doorzet.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
Lenze maakt het afgelopen decennium een ingrijpende transformatie door, van pure producent van aandrijfcomponenten naar een ware ‘solution provider’.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
Versterking team Benelux
Batenburg Mechatronica produceert slimme componenten en apparaten voor de apparatenbouw en industriële machinebouw en tilt producten op die manier naar een hoger niveau.
De Belgische start-up Mirmex Motor ontwikkelde voor zijn elektrische micromotoren een nieuwe soort spoel die deze compacter en krachtiger maakt en toelaat om de motoren optimaal op de toepassing af te stemmen.
Met de compacte WLAN-adapters WiFi-C en WiFi-Pro van SIGMATEK is efficiënte draadloze CPU-communicatie mogelijk
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.