Online magazines

24 februari 2021 Vakinformatie over factory en process automation

Factories of the future groeien
Met Cargill, Danone, Delhez Tölerie en L'Oréal vonden op 23 februari opnieuw 4 nieuwkomers de weg naar de selecte club van 42 topbedrijven. Wij gaan er binnenkort zeker langs maar ondertussen kunt u al eens binnenkijken bij E.D.& A.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
Cargill (Izegem), Danone (Rotselaar), Delhez Tôlerie (Thimister-Clermont) en L’Oréal (Libramont) zijn de nieuwe Factories of the Future. In zeven jaar is de selecte kopgroep van meest toekomstgerichte productiebedrijven in België daarmee uitgegroeid
E.D.&A. is een van de weinige bedrijven die al 2 keer een Factory of the Future award op de schouw mocht zetten. Opmerkelijk in het verhaal van E.D.&A. is dat zij wars van alle trends een eigen productiefaciliteit bouwden en zo volume terug naar België ...
Het idee van modulariteit in de machinebouw is om complexe machines in modules te verdelen, zodat ze individueel kunnen worden geassembleerd. Hierdoor kunnen deze sneller en goedkoper worden geproduceerd. Decentrale automatisering is vaak de sleutel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.