Online magazines

18 maart 2021 Vakinformatie over factory en process automation

tweehandbediening beperkt risico's
De veranderingen op de productievloer de laatste jaren noopten ook de veiligheidsnormen tot aanpassing aan die nieuwe realiteit. Wij belichten de veiligheidsnormen voor het ontwerp van tweehandbediening.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
Onlangs werd de EN 574:2010 norm voor het ontwerp van tweehandbediening vervangen door de EN ISO 13851. Los daarvan werden ook de EN 349 en EN ISO 13857 licht aangepast.
Het nieuwe modulaire veiligheidsrelais van Pilz kan digitaal aangepast worden op maat van de klant. Instellen via myPNOZ Creator en u krijgt uw myPNOZ installatieklaar geleverd.
Bezig met machinebouw? Wil u meer weten over technologieën die in moderne machines gebruikt worden? Of wil u – als werknemer in productie en onderhoud - uw machinepark optimaliseren?
Na een periode van testen, finetunen en nog meer testen, is de dynamische inclinometer van DIS Sensors - in België vertegenwoordigd door Rotero - klaar om de markt te veroveren.
Deel maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.