Online magazines

25 maart 2021 Vakinformatie over factory en process automation

inspirerende transformaties
Niet elke onderneming kan Factory of the Future worden, hoe innovatief ze ook zijn. Soms zit hun grootte en aard gewoon in de weg van alle 7 transformaties. Maar dat wil niet zeggen dat ze geen indrukwekkende trajecten doorlopen. Wij namen een kijkje bij Atlas Copco, Picanol en C-Mec.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
In een webdemo op 31 maart a.s. geven we je nog meer veel meer voordelen op gebied van first-time-right engineering, kortere doorlooptijden en de integratie tussen de wereld van motion en safety in één systeem.
De compressorenproductie van de Airtec-afdeling van Atlas Copco te Wilrijk mogen we met recht en reden als een van de parels van onze maakindustrie omschrijven, met een gezonde benadering van innovatie in product én productie­proces als uitgangspunt.
Een naam als een klok … dat is het minste wat we kunnen zeggen over Picanol Group. De grootste weefmachinebouwer ter wereld, een voorloper in innovatie én bovendien stevig verankerd in de Ieperse grond.
Toen toeleveringsbedrijf C-Mec een zestal jaar geleden geconfronteerd werd met stevige hindernissen in de bedrijfsvoering, besloot men het geweer radicaal van schouder te veranderen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.