Online magazines

31 maart 2021 Vakinformatie over factory en process automation

EENvoud, maar grootse prestaties
In deze online editie van het vakblad Motion Control besteden we aandacht aan één van de werkpaarden van de industrie: de stappenmotor. U vindt hem terug in tal van toepassingen en daarbij speelt zijn relatief eenvoudige sturing een belangrijke rol.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
De stappenmotor is aan een opmerkelijke opmars bezig. De oorzaak is niet ver te zoeken: de verdere automatisering maakt van de stappenmotor een graag geziene gast in robotica-applicaties en pick-and-placetoepassingen.
Omdat verschillende operatoren de monitoring of bediening aan machines moeten uitvoeren, zijn uiteenlopende draagarmsystemen noodzakelijk.
Veel toepassingen vragen om een aandrijving met een centrale opening om bijvoorbeeld licht, kabels of componenten doorheen te kunnen leiden.
De AVENTICS™ AF2 flowsensor van Emerson detecteert energieverliezen in pneumatische systemen die worden gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.