Online magazines

09 juni 2021 Vakinformatie over factory en process automation

digitale, online evolutie in veiligheid
Hackers zitten overal, hun beweegredenen zijn zeer divers en de schade die ze kunnen aanrichten, is enorm. Beschermen is dus de boodschap, maar dat moet veel verder gaan dan een virusscanner en een firewall.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
Cybersecurity is meer dan ooit een belangrijk issue, nu onze toestellen steeds vaker met elkaar verbonden worden. Maar daar loopt het vaak verkeerd. De grootste fout? Denken dat het u niet kan overkomen.
Ontdek met Emerson's Digital Transformation Introductie Sessie hoe IIot-oplossingen jou kunnen helpen.
Cybercriminaliteit is al lang voorbij het stadium waarin ze grote bedrijven en banken als doelwit uitkozen. Iedereen kan het slachtoffer worden. Dankzij dit stappenplan voor cybersecurity kan u uw bedrijf beter beschermen.
Tijdens HMI 2020 presenteerde ifm een toolbox die bedrijven helpt om hun digitale evolutie in alle eenvoud en in hun eigen tempo door te voeren: moneo.
Elke toepassing stelt andere eisen aan het veiligheidsconcept en de keuze aan veiligheidsoplossingen varieert dan ook.
In Nederland werken sinds 2015 publiek-private partijen samen in het “Programma Smart Industry” om bedrijven in de maakindustrie te stimuleren met slimme technologie te gaan werken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.