Online magazines

17 juni 2021 Vakinformatie over factory en process automation

robothanden op maat
Grijpers 'de handen van de robot' noemen, lijkt wat dramatisch maar dat is wel wat ze zijn. Vandaag zijn er talrijke soorten en technologieën op de grijpermarkt, niet in het minst door de trend naar specifieke grijpers op maat.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
Robots zijn de werkpaarden van de industriële automatisatie. Met een industriële robot willen we uiteraard een verandering teweegbrengen in een productieproces.
Ixtur produceert een breed gamma van pneumatisch gestuurde magneten gaande van 6 kg tot 180 kg WLL. De magneten zijn opgebouwd op basis van neodymium permanente magneten
De serie GEP2000 elektrisch aangedreven grijpers zijn speciaal ontworpen voor de assemblage en/of handling van kleine onderdelen.
Grijpers voor robots zijn er in alle geuren en kleuren. Selecteren welke grijper kan dienen voor een bepaalde toepassing, is dan ook geen sinecure.
Het vacuüm grijpsysteem SLG laat zich eenvoudig en snel online construeren en configureren op maat. De lichtgewichtgrijper is bijzonder geschikt om in te zetten in de diverse gebieden van de material handling.
In april 2020 kreeg Routeco van Rockwell Automation de titel 'authorized distributor' voor de BeLux, waarmee het in die landen de hoofdverdeler is geworden van het Allen-Bradley portfolio.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.