CHOCOLADE... SMAAKt naar meer

Ontdek alle facetten van de smaak van chocolade

Cacaolab bvba, Choprabisco, FTE, UGent Sensolab en Senstech organiseren op donderdag 1 juni het seminarie 'CHOCOLADE... SMAAKt naar meer!' Tijdens dit event komen alle facetten van de smaak van chocolade aan bod. De opleiding richt zich tot medewerkers uit de volledige chocoladesector: chocolatiers, verantwoordelijken voor productontwikkeling, kwaliteit, etc. Het programma is als volgt samengesteld:- Bean-to-bar: wat bepaalt de smaak van chocolade?- Taste of Origins. Spreker: Julien Simonis (Puratos)- Hoe chocoladeproducten aanpassen aan de smaakvoorkeuren van de lokale consument? Casestudie Zuid-Oost-Azië. Spreker: Prof. dr. ir. Koen Dewettinck (UGent, Cacaolab bvba)- Verpakkingsgerelateerde smaakafwijkingen van chocoladeproducten. Spreker: Dr. Inge Dirinck (Senstech)- Sensorische analyse van chocolade. Spreker: Hans De Steur (UGent)- How to use sound to enhance the chocolate experience (Engelstalig). Spreker: Ir. Felipe Reinoso Carvalho (VUB, KU Leuven)- Afsluitende receptie met 'Bier & chocolade' proeverijHet seminarie vindt plaats op 1 juni van 9u30 tot 17u in de Faculteit Bio-Ingenieurswetenschappen (Universiteit Gent, Coupure links 653, 9000 Gent).Deelname bedraagt € 80,00 (excl. BTW) voor leden van Choprabisco en SENSNET of € 120,00 (excl. BTW) voor niet-leden. Cursusmateriaal, lunch, receptie, koffie en dranken zijn inbegrepen. Het aantal deelnemers is beperkt, snel inschrijven is dus de boodschap. Dat kan vóór 18 mei 2017 via de website van Cacaolab (www.cacaolab.be). 

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.