Jongeren serveren de voeding van morgen

Winnaars Food At Work Ecotrophelia Awards bekend

Een ontbijtreep met kikkererwten, een pesto-saus op basis van chlorella en een deegproduct gebaseerd op plantaardige eiwitten vormden dit jaar het podium
Een ontbijtreep met kikkererwten, een pestosaus op basis van chlorella en een deegproduct gebaseerd op plantaardige eiwitten vormden dit jaar het podium van de Food At Work Ecotrophelia Awards

Tijdens het online Food Forward Festival gingen jongeren en voedingsprofessionals in dialoog over de toekomst van onze voeding. Jongeren willen mee vorm geven aan voeding, maar zonder compromissen te maken tussen smaak, gezondheid, duurzaamheid en gemak. Dat tonen de twee winnaars van de innovatiewedstrijden waarmee Fevia studenten uit het hoger onderwijs uitdaagt om een innovatief voedingsproduct te ontwikkelen. Een team van de KULeuven won die Food At Work Ecotrophelia Awards met Barry, een allergeenvrije ontbijtsnack met kikkererwten en fruit. De tweede prijs ging naar een team van de UCLouvain voor Algorella, een veelzijdige en veganistische pesto op basis van microalgen en noten.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.