DSS scoort opnieuw als beste

DuPont Sustainable Solutions voert voor het tweede jaar op rij de lijst van EHS (Environment, Health & Safety) adviesbureaus aan.

DuPont Sustainable Solutions (DSS) voert voor het tweede jaar op rij de lijst van EHS (Environment, Health & Safety) adviesbureaus aan. Dat blijkt uit een onderzoek dat in november is gepubliceerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Verdantix.
Dit onderzoek onder ruim 400 senior corporate decisionmakers op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu uit 35 landen geeft DSS van alle adviesbureaus in deze tak van sport de hoogste score voor zowel merkenvoorkeur als naamsbekendheid.

“Als DuPont Sustainable Solutions zijn we enorm dankbaar dat we ook dit jaar weer zo’n erkenning krijgen,” aldus Davide Vassallo, Global Managing Director DSS. “Ons doel is altijd onze klanten te ondersteunen bij het verbeteren van de veiligheid en de operationele prestaties van hun organisaties. Het Verdantix onderzoek bevestigt dat ons werk van toegevoegde waarde is voor de opdrachtgevers met wie we dagelijks samenwerken.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.