Powerflex start nieuwe business unit ‘Hose Services’

Op locatie via servicebus én in eigen huis – inclusief training en testen

ServicebusPowerflex weet als officieel Eaton distributeur van slangen en koppelingen als geen ander hoe slangen de prestaties en kwaliteit van een systeem kunnen bepalen. Om die reden start het bedrijf officieel op 20 februari 2020 een eigen Hose Center op de locatie in Weesp. Hier kunnen klanten met defecte slangen en aanverwante componenten terecht en worden direct geholpen. Al eerder zal Powerflex een service bus laten rijden voor onder andere het assembleren en inmeten van slangen op locatie bij de klant, het uitbrengen van een betrouwbaar advies en het oplossen van storingen.
Powerflex levert al decennia slangen van Eaton voor uiteenlopende industriële toepassingen, inclusief toebehoren als fittingen, koppelingen, beugels, adapters enzovoorts. Omdat de componenten afkomstig zijn van één leverancier, zijn deze optimaal op elkaar afgestemd wat leidt tot een hoogwaardige eindoplossing. Niet in de laatste plaats omdat zij standaard voorzien zijn van de vaak vereiste certificeringen binnen de verschillende sectoren zoals Lloyds, DNV-GL, ABS etc.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.