Wereldwijde belangstelling voor vergroening chemie en energie Noord-Groningen

Meer dan 200 innovatieve buitenlandse bedrijven aangemeld met oplossingen voor Sustainable Industry Challenge, Chemport Europe edition

Meer dan 200 innovatieve bedrijven wereldwijd hebben zich aangemeld met oplossingen voor de Sustainable Industry Challenge, Chemport Europe edition. Het innovatiebureau Unknown Group zocht samen met een wereldwijd team van experts scale-ups om zich aan te melden. Die motiveren hun oplossing en technologie én hoe die toepasbaar zijn voor de innovatie-uitdagingen van de partners. De komende weken worden de aanmeldingen besproken samen met de vijf industriële bedrijven die oplossingen zoeken: Teijin Aramid, Suiker Unie, ENGIE, ESD-SIC en BioMCN. Per innovatie-uitdaging worden vijf à tien bedrijven uitgenodigd voor de tweedaagse op 7 en 8 januari 2020 om er kennis te maken met de vijf . De grote finale vindt plaats op 8 januari 2020, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Groningen Seaports in Delfzijl. De winnaar krijgt €100.000 om te besteden aan de pilot voor de door hun aangedragen oplossing voor de regio.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.