Benny Vanhaverbeke uitgegroeid tot partner in totaalrenovatie

Benny Vanhaverbeke en Annelies Cornilly: “Ik ga er prat op om alles wat we aanbieden ook zelf te kunnen. Dat is de enige manier om altijd de continuïteit van je bedrijf te verzekeren.”
Benny Vanhaverbeke en Annelies Cornilly: “Ik ga er prat op om alles wat we aanbieden ook zelf te kunnen. Dat is de enige manier om altijd de continuïteit van je bedrijf te verzekeren”

Durven ondernemen. Het is wat Benny Vanhaverbeke vijftien jaar geleden de sprong deed wagen van medewerker in een bouwbedrijf tot zelfstandig ondernemer in dakwerken. Een filosofie die het bedrijf nog steeds typeert en die de rode draad vormt in de groei: in omzet, medewerkers en in activiteiten. Want vandaag is Benny Vanhaverbeke bvba uitgegroeid tot een referentie in Oostkamp en omstreken voor alle totaalrenovatie. Zelfs corona hield hem niet tegen om een nieuwe activiteit uit de grond te stampen: Huisbouw Vanhaverbeke. Een gesprek over verleden, heden en toekomst met Benny Vanhaverbeke en echtgenote Annelies Cornilly.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.