Online magazines

17 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
MACHINE LEARNING AAN OPMARS BEZIG
Machine learning valt niet meer weg te denken binnen smart factories. Het gebruik van data om machines te optimaliseren en continu efficiënter te maken wordt dan ook steeds meer ingezet. Ook binnen de maakindustrie is dit duidelijk merkbaar, met steeds concretere implementaties van machine learning.

Alexis Daveloose
Bladmanager
Een recent onderzoek toont aan dat het gebruik van AI en machine learning (ML) om de productiviteit in de maakindustrie te verbeteren sterk toeneemt. Verder zetten bedrijven vooral in op automatisering om personeelstekorten tegen te gaan.
Een recent rapport van GlobalData voorspelt dat de wereldwijde markt voor digital twins in 2030 meer dan 150 miljard dollar aan omzet zal genereren. Digital twins worden steeds belangrijker voor industriële bedrijven die streven naar veerkracht.
Vogten Staal is een voorname speler in het decoilen en snijden van warmgewalst staal. Het bedrijf is de laatste jaren zodanig gegroeid dat er nu een volledig nieuw gebouw werd opgetrokken, inclusief state-of-the-art decoillijnen en verpakkingslijnen.
Recent werd het gamma aan Schmersal liftsturingen uitgebreid met de HPP stuurkast - High Performance, Powerful Price. Hiermee stelt Schmersal haar hoge standaard op het gebied van kwaliteit en veiligheid beschikbaar tegen een lage prijs.
De Hannover Messe is met 3.500 exposanten en meer dan 100.000 bezoekers de internationale ontmoetingsplek voor industrie en technologie. Ontdek een staalkaart van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Download nu uw gratis entreeticket.
Groots in productiviteit. Volledig opnieuw ontworpen. Met verbeterde laadruimte, beveiliging en gloednieuwe connectiviteit. De gloednieuwe Transit Courier is er. Configureer of test de uwe!
Poll: Impact van digitalisering
In welke mate zal digitalisering uw bedrijf in de toekomst beïnvloeden?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.