Online magazines

26 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Energiemanagement in Industrie 4.0
Gelijkspanning (DC) wordt steeds vaker toegepast in de gebouwde omgeving en datacentra, meestal bij lagere spanningen. Hoewel de industrie minder enthousiast lijkt te zijn, kunnen hier ook volop voordelen worden behaald. Dit is aangetoond door het onderzoek van Thomas Vandenhove naar de mogelijkheden van een industrieel DC-netwerk. Hij concludeert dat dit, in het kader van Industrie 4.0, inderdaad voordelen oplevert op het gebied van monitoring en energiemanagement.

Matthias Robbe
Bladmanager
Gelijkspanning (DC) wordt steeds vaker toegepast in de gebouwde omgeving en datacentra, meestal bij lagere spanningen. Hoewel de industrie minder enthousiast lijkt te zijn, kunnen hier ook volop voordelen worden behaald.
250 mondiale techbedrijven demonstreren op Indumation de industriële automatisering van morgen. 7 routes en 11 Expert Classes brengen de bezoeker inzichten en oplossingen voor hun tech-vraagstukken. Van 31 januari t.e.m. 2 februari in Kortrijk Xpo.
APEXperience is het nieuwste initiatief van Apex Dynamics: een online leeromgeving. Hier kunnen gebruikers leren over het in de praktijk toepassen van hun tandwielkasten, tandheugels, rondsels en smeersystemen.

De Metallerie Subcontractorgids bundelt de toeleveringsbedrijven actief binnen de Belgische metaalindustrie.

 

 

 

Geniet in januari van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.