Online magazines

13 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
De Toekomst van regeltechnieken
Klassieke controllers zullen in de toekomst afnemen in belang, terwijl meer geavanceerde regeltechnieken belangrijker zullen worden. Dat is althans de conclusie na een bevraging door IFAC, de internationale federatie voor automatische aansturing. Lees deze week alles over de toekomst van regeltechnieken.

Alexis Daveloose
Bladmanager
Waarom zouden geavanceerde regelaars zoals MPC nu net een oplossing kunnen zijn voor de toenemende complexiteit en verregaandere uitdagingen die de toepassing leggen op het regelsysteem? Een antwoord op die vraag vereist eerst wat details over wat MPC nu precies is en doet.
Sluit u nu aan bij ons groeiend netwerk voor factory en process automation. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen, technieken en oplossingen voor het automatiseren en optimaliseren van het productieproces. Verruim uw kennis en netwerk in de automation wereld.
20 & 21 maart opent Antwerp Expo de deuren voor Maintenance en Pumps & Valves. Een tweedaags evenement vol masterclasses, demo’s. Ontmoet 300 exposanten. Registreer en bereid u voor op twee dagen vol inspiratie en netwerking.
Poll: Wat zijn de grootste uitdagingen in uw sector?
Wat zijn de grootste uitdagingen waarmee uw bedrijf te maken heeft in uw sector?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.