Online magazines

15 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
PRAKTISCHE EXOSKELETTEN EN COBOTS
Industrie 4.0 stond volledig in het teken van automatisering en digitalisering. Allerlei innovaties op het gebied van robotica volgden, terwijl de rol van de mens enigszins vergeten werd. Het nieuwe paradigma - Industrie 5.0 - moet hierin verandering brengen en de mens weer centraal stellen. Het AugmentX-project van Flanders Make en de VUB past perfect in dit plaatje.
Alexis Daveloose
Bladmanager
Onlangs werd het AugmentX-labo aan de VUB ingehuldigd. Het project, met steun van en nauwe samenwerking met Flanders Make, belooft om exoskeletten en cobots dichterbij de industrie te brengen.
De lineaire servomotor P01-48-M01 van LinMot met geïntegreerde montageflens is nu nog compacter, krachtiger en koeler.
Registreer gratis en ontdek baanbrekende thema's zoals AI, IIoT en fabrieksinstallatie. Leer van experts, blijf op de hoogte van trends, en krijg concrete ideeën voor je eigen onderneming. Versterk je industriële kennis en verken de toekomst van productie!
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.