Online magazines

10 september 2020 Vakinformatie over factory en process automation

Online versie bekijken
interfacestandaard op maat van I4.0
Sensoren zijn alomtegenwoordig vandaag de dag. Eén van de gemakkelijkste manieren om ze te verbinden is IO-Link. Wij spraken met IO-Link Group Belgium dat de voordelen van die standaard aan het industriële publiek wil promoten.
Dieter Devriendt
bladmanager
Een veilige en gezonde werkomgeving start bij een propere werkplaats. Maak kennis met een unieke allesreiniger voor het algemeen onderhoud van uw werkomgeving.
IO-Link Group Belgium wil de voordelen van IO-link aan het industriële publiek beter bekend wil maken. Een gesprek met Alain Wayenberg, een van de drijvende krachten achter het nieuwe initiatief.
Oriental Motor – vertegenwoordigd door Rotero uit Mechelen – heeft de BLH serie borstelloze DC motoren nu voorzien met een nieuwe driver.
Bij Coriolis debietmeters schuilt de uitdaging in instrumenten die voor de range > 0 kg een continu betrouwbare meting garanderen.
IO-Link is -in het kort- een fabrikant-onafhankelijke, Point-to-Point interface voor de aansluiting van actuatoren en sensoren. Het is sinds 2013 beschikbaar en de voordelen zijn niet tegen te spreken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.