Online magazines

28 oktober 2020 Vakinformatie over factory en process automation

Online versie bekijken
modulair met decentrale besturing
Bij modulaire machines - een trend tegenwoordig - is een decentrale besturing interessant. Gaan we naar een productie-installatie waarbij elke aandrijving haar eigen PLC heeft? U leest het in deze online editie van Motion Control.
Dieter Devriendt
bladmanager
Een belangrijke trend in onze productiebedrijven is om in meer situaties met modulaire machines te werken. Een flexibele productie vraagt om makkelijk uitbreidbare en aanpasbare installaties. Een centrale besturing is voor modulaire installaties minder interessant. Steeds vaker zien we een verschuiving naar een aansturing vanuit 'het veld', via slimme I/O's en frequentieregelaars. Maar is dat wel een goed idee? En wat zijn hier de alternatieven?
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Een job met flexibele uren, een goede work-life balans en talloze doorgroeimogelijkheden? En dat ook nog eens dicht bij huis? ENGIE zoekt meer dan 40 Onderhoudstechniekers bij jou in de buurt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.