Online magazines

12 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
De toekomst van regeltechnieken
Klassieke controllers zullen in de toekomst afnemen in belang, terwijl meer geavanceerde regeltechnieken belangrijker zullen worden. Dat is althans de conclusie na een bevraging door IFAC, de internationale federatie voor automatische aansturing. Die geavanceerde regeltechnieken, zoals model predictive control (MPC), moeten als oplossing dienen voor de toenemende complexiteit die nieuwe toepassingen eisen van het regelsysteem.

Matthias Robbe
Bladmanager
Waarom zouden geavanceerde regelaars zoals MPC nu net een oplossing kunnen zijn voor de toenemende complexiteit en verregaandere uitdagingen die de toepassing leggen op het regelsysteem? Een antwoord op die vraag vereist eerst wat details over wat MPC nu precies is en doet.
Tijdens het symposium gaan sprekers uit de bedrijfswereld en het technisch onderwijs dieper in op dit thema. Ontdek er ook de visie van 7 Vlaamse politieke partijen op het technisch onderwijs. Reserveer nu nog uw deelname met vroegboekkorting.
Geniet in januari van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*
VTI Zeebrugge, VOKA en bedrijven van de Havenraad laten onderwijs en bedrijven versmelten. Bedrijven helpen bij opleidingsaanvragen, bepalen de lesinhoud en stellen technici en materialen ter beschikking. Zo worden school- en bedrijfsbehoeften optimaal afgestemd.
De online Metallerie Subcontractorgids bundelt alle toeleveringsbedrijven actief in metaalconstructie, verspaning, plaatbewerking, lassen, slijpen, polijsten, oppervlaktebehandeling, matrijzenbouw, kunststofbewerking en machinebouw!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.